Cursos per a treballadors

Ordenar:
Preu: ascendent Preu: descendent Nom: A a Z Nom: Z a A Novedades
12
12 24 60
Carregant resultats

Formacions de qualitat, accessibles, curtes i flexibles per a treballadors d'empreses i negocis de Barcelona. Fomentem l'adquisició de soft skills en treballadors de tots els gremis, perquè ampliïn els seus coneixements o puguin desenvolupar les seves tasques fins i tot en altres idiomes.

Oferim la millor formació en línia perquè qualsevol persona sigui capaç d'aprendre un idioma, desenvolupar noves competències, adquirir noves destreses i adaptar-se a les demandes de les noves tecnologies i els nous mercats.

Formació per a empreses a Barcelona

Tenim professors de gran experiència docent, qualificats per a impartir cursos amb una metodologia pròpia i transversal per a totes les formacions. La programació s'ajusta a les demandes reals dels clients potencials que ens han transmès les seves necessitats i les dels seus negocis.

Volem ser capaços de potenciar el talent que ja teniu en l'empresa. Per això fem tutories personalitzades i tenim un mitjà de contacte directe entre l'alumne i el professor, amb l'objectiu de dissipar dubtes, conèixer alguns exemples o buscar més informació que la donada en classe.

Dona un cop d'ull als nostres últims cursos oferts, troba el que més interessant pugui resultar per a la teva empresa i comenceu a formar-vos amb els Serveis Globals de Comunicació Empresarial de SGCE.

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres en el 93 476 52 47 o a través del següent formulari. Resoldrem les teves preguntes sobre durada dels cursos, places, materials i metodologies.

Com apuntar-se a un curs de SGCE?

Aprendre amb SGCE Formació no pot ser més senzill. Cerca i troba el teu curs favorit, fes clic en el seu enllaç i afegeix-lo al carret. En finalitzar la teva compra, et facilitarem un usuari i una contrasenya per a realitzar el curs quan millor et vingui. Als matins, a les nits o els caps de setmana. El teu tries l'horari i el ritme d'aprenentatge.

Formes de pagament
transferència bancàriatransferència bancària
Bizum