Cursos Online

Ordenar:
Preu: ascendent Preu: descendent Nom: A a Z Nom: Z a A Novedades
12
12 24 60
Carregant resultats

La modalitat d'aquests cursos és 100% en línia. L'alumne decideix quan fer les tasques, estudiar el temari i completar l'examen amb el qual obtenir el certificat. Aquest tipus de formació per a particulars i treballadors es caracteritza per ser molt útil per a aquelles persones que no poden seguir horaris fixos i tenen les seves pròpies rutines d'estudi.

Cursos Online d'Idiomes

Gràcies a Dexway, els nostres alumnes tenen a la seva disposició el coneixement necessari per a ser bilingües. Entre altres idiomes, podreu aprendre anglès americà, anglès britànic, rus, xinès, alemany, francès...A més, a la conclusió del curs, hi haurà un examen amb el qual poder certificar el nivell adquirit en les tres competències: llenguatge escrit, llenguatge parlat i comprensió lectora (A1, A2, B1, B2, C1, C2).

temari cursos idiomes

Aprofita les noves tecnologies i entra en les plataformes en línia de SGCE Comunicació per a potenciar les teves competències en el món laboral. Si t'agrada viatjar, treballes amb clients internacionals o simplement tens curiositat per aprendre una nova llengua, els cursos d'idiomes en línia d'Acadèmia SGCE són una garantia.

Cursos Online Hard / Soft Skills

El món empresarial evoluciona amb passes de gegant any a any. Les noves tecnologies han irromput en tot el procés creatiu i la producció ve marcada per l'eficiència de les màquines, ja siguin ordenadors, tauletes o un altre tipus de maquinària.

En aquest context, és vital que els teus treballadors estiguin formats en les competències més demandades del mercat. Per a adaptar-se a aquest corrent vertiginós és necessari que els empleats de la teva empresa desenvolupin les seves Soft Skills, aquelles relacionades amb les relacions interpersonals, i sobretot les seves Hard Skills, basades en el coneixement en una determinada matèria.

temari cursos hard/soft skills

A través dels nostres cursos 100% en línia de CAE i K els treballadors, autònoms i particulars poden aprendre Hard Skills sobre Big Data, Intel·ligència Artificial, BlockChain o els ja esmentats idiomes.

D'altra banda, quant a Soft Skills, habilitats tan demandades pels Head Hunters com el lideratge, la comunicació eficaç, el pensament crític, la col·laboració o la intel·ligència emocional et serviran per a aconseguir el següent nivell en la teva gràfica de resultats.

¡Infórma´t sense compromís!
Formes de pagament
transferència bancàriatransferència bancària
Bizum